Моля, запознайте се с настоящите Общи правила на промоцията, преди да пристъпите към участие в нея! Копие от Общите правила ще откриете и в търговските обекти - партньори по Промоцията, за времето на нейното протичане, както и във Facebook страницата на Красив Ум!

прочети още

Застивам в уюта на офиса, захапала молива, припомням си всички нещастни истории в името на децата, които съм чула само в рамките на последния месец, и не мога да не се запитам - “Наистина ли всичко, което правим, е за децата ни?”

прочети още

Обичайте децата си! Обичайте ги заради това, което са ТЕ, а не заради това, което сте ВИЕ благодарение на тях. Не им купувайте най-хубавите дрешки. Не им взимайте най-новите интерактивни игри. Дори ви разрешавам да не ги водите пет пъти месечно на езда! По-добре ежедневно им подарявайте ВЪЗМОЖНОСТТА ДА БЪДАТ ДЕЦА.

прочети още

Знаете стария виц, според който към мама се задавали 100 въпроса на ден, а към татко само един - “Къде е мама?” Мама е всичко и навсякъде, за всичко и за всеки ден. Татко е за смях и разкош. Така е било и така ще бъде...

прочети още