Скандинавски боулинг Мьолки/ Mölkky

  • Марка: Тактик Геймс

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СА НАЛИЧНИ НА СКЛАД И СЕ ИЗПРАЩАТ В РАМКИТЕ НА 2 РАБОТНИ ДНИ!

Безплатна доставка за поръчки на стойност 99 лв. до офис на Спийди! За стойност на поръчката се приема стойността на продуктите, без други такси, комисионни или стойност на куриерската услуга!

 

MÖLKKY

 

Съдържание: 12 висококачествени дървени кегли номерирани от 1 до 12, 1 дървен цилиндър за хвърляне, правила.

Подготовка за игра: Кеглите се подрежат, както е показано на снимката.

Начертава се линия на разстояние 3-4 метра от кеглите. За първата игра чрез жребии се избира реда на хвърляне. За следващите реда на хвърляне зависи от резултата от първата игра от най-ниския към най-високия резултат. Сега нека играта да започне!

Как се играе: Първият играч хвърля цилиндъра към кеглите, като се опитва да ги оцели. Цилиндърът винаги се хвърля отдолу. Ако падне само една кегла, точките, които се печелят са равни на числото върху кеглата, ако са паднали повече, то точките са равни на броя на падналите кегли.Кеглите не се броят за паднали, ако са се подпряли на други кегли или на цилиндъра.

Победител в играта: Ако играч три поредни пъти пропусне да уцели кегите автоматично отпада от играта и започва да брои точките. Играта завършва, когато играч събере точно 50 точки. Ако обаче резултата надхвърли 50, автоматично се намалява с 25 точки.

Производител: Nelostuote Oy / Tactic Games, Финландия

89,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 89,90 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!