КОРАЛОВ РИФ

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СА НАЛИЧНИ НА СКЛАД И СЕ ИЗПРАЩАТ В РАМКИТЕ НА 2 РАБОТНИ ДНИ!

Безплатна доставка за поръчки на стойност 99 лв. до офис на Спийди! За стойност на поръчката се приема стойността на продуктите, без други такси, комисионни или стойност на куриерската услуга!

 

Игра за деца над 3 години

Съдържание: 12 двустранни части под формата на пъзел за игрово поле, 55 карти, 4 „острова с лагуни“, 17 фигурки на морски животни, 5 жетона „съндъчета със съкровище“.

Цел на играта: Изследвай кораловите рифове и събери първи 5 фигурки на морски животни или 2 „сандъка със съкровища“.

Описание: Добре дошли в Кораловия риф! Подводния свят на Кораловия риф е пълен с живот. Това е дом на едни от най-удивителните същества на нашата планета. Днес ти можеш да се потопиш в това невероятно място и да се полюбуваш на неговите обитатели. Намери колкото се може повече животни и помни, че на дъното се крият още предмети .... дори и съкровища!

Подготовка за играта: Отделете от картонената основа частите на игровото поле, жетоните със сандъчето и островите с лагуна. Изберете от коя страна на игровото поле ще играете. Там, където коралите растат на гъсто е по-сложно да се намери това, което търсите! Обърнете всички части и ги съединете в произволна последователност - всеки път, когато сглобявате дъската за игра можете да създаете уникален и различен морски свят. Уверете се, че всеки от играчите може да достигне свободно до всяка част на игровото поле. След това раздайте на всеки играч „остров с лагуна“, а онези, които остават, отделете настрана – те няма да ви трябват. Разбъркайте картите и ги разделете на две колоди. Поставете колодите с картинките надолу, фигурките на животните и жетоните „сандък със съкровища“ близо до игровото поле.
Как се играе? Започва най-младият участник. Той бързо обръща най-горните карти от двете колоди, така че всички да виждата какво е нарисувано на тях. Всички участници се опитват да намерят и двете картинки върху игровото поле. Първият играч, който ги намери трябва едновремено да постави пръсит върху двете изображения.
Когато играч е намерил картинките на игровото поле и ги е маркирал с пръст, той печели фигурка на морско животно, която поставя върху собствената си лагуна. В случай, че няколко играча едновремено маркират изображенията, то никой не взема фигурка.

Проверете картите за сандъче със съкровище в долния ъгъл. Ако има такъв символ и на двете карти, то победителя в рунда получава също и жетона със съкровището. Отворените карти се поставят на страна и вече не се използват в тази игра. Започва следващия рунд, катследващият играч обръща нови две карти.

Победител в играта: Първият, който е събрал 5 животни или „два сандъка със съкровище“ е победител.

56,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 56,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!