БИНГО - пълнофункционален подвижен комплект/ Bingo

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СА НАЛИЧНИ НА СКЛАД И СЕ ИЗПРАЩАТ В РАМКИТЕ НА 2 РАБОТНИ ДНИ!

Безплатна доставка за поръчки на стойност 99 лв. до офис на Спийди! За стойност на поръчката се приема стойността на продуктите, без други такси, комисионни или стойност на куриерската услуга!

 

Семейна игра за деца над 6 г. и семейства

Играчи: минимум 2 + модератор Bingo Master

Съдържание: Метална сфера, бинго топчета с цифри от 1 до 75; 18 бинго карти, цветни пулове, номерирана поставка за изтеглените топчета

Цел на играта: За да спечелиш трябва първи да успееш да закриеш 5 последователни полета разположени хоризонтално, вертикално или диагонално числа. Тогава вече ще може да извикаш „Бинго“.
Подготовка на играта: Разпределете пуловете по цвят. След това пуснете топчетата в металната сфера и изберете водещ на играта „Bingo Master”, които ще върти сферата и обявява изтеглените числа, събирайки ги на поставката за изтеглени числа, и ще раздава на всеки играч бинго карта, поставя пуловете в обсега на всички, за да могат да отбележат с тях падналите се числа. Могат да се използват различни или еднакви цветове за отбелязване. Всеки играч има право да закрие поле ”FREE” на своята карта.

Как се играе: Водещия завърта металната сфера и топчетата вътре започват да се търкалят. След това се обявява изтегленото число и се оставя на поставката. Прочитането на числата става като едновременно се казва буквата и цифрата. Всяка число се слага в колоната под буквата, а това прави по-лесно намирането на числата. Всички играчи, които имат изтегленото число, могат да го покрият с пула. Забележете: Числата от 1 до 15 са под буквата B, 16-30 под буквата I , 31-45 под буквата N , 46-60 под буквата G, 61-75 под буквата O.

Край на играта: Когато някой извика „Бинго“, водещия трябва да провери дали отбелязаните числа на играча съвпадат с изтеглените. Ако всичко е точно, играчът е победител. Ако не са верни числата, играта продължава.
Ако двама играча едновременно кажат „Бинго“ и са проверени от водещия, тогава трябва всеки един от тях да завърти сферата и да изтегли число. Този който има по-голямото число - печели.
Всички бинго топчета се връщат обратно в сферата и за всяка нова игра се избира нов водещ.

69,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 69,90 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!