ЛОТО - класическо забавление!

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СА НАЛИЧНИ НА СКЛАД И СЕ ИЗПРАЩАТ В РАМКИТЕ НА 2 РАБОТНИ ДНИ!

Безплатна доставка за поръчки на стойност 99 лв. до офис на Спийди! За стойност на поръчката се приема стойността на продуктите, без други такси, комисионни или стойност на куриерската услуга!

 

Семейна игра за деца 4 - 7 г. и семейства.

Играчи: до 4 бр.

Съдържание: 4 игрови полета и 36 карти


Играта спомага за активното детско развитие - памет и реакции. Помага активно за научаването на бройната система и цифрите от 1 до 9. Носи забавление за всички играещи от 20 мин. до 50 мин. за еднократен цикъл
Цел на играта: Намерете деветте правилни карти, които отговарят на картинките на вашето игрово поле.
Подготовка на играта: 1. Изберете си игрово поле. Ако играчите са двама, те могат да си вземат по две игрови дъски всеки. 2. Разбъркайте картите и ги подредете с картинките на долу. 3. Излишните игрови полета отделете на страни, те няма да ви трябват.


Как се играе: Играта започва най-малкият участник. Той обръща една карта и я показва на всички участници. Всички внимателно проверяват дали не отговаря на някои от картинките на техните дъски. За всяка картинка на вашето поле, трябва да се намери карта с изображението на цифрата, която съответства на количеството плодове и съдържа неговото изображение.
Пример: Ако на вашата дъска има картинка на четири ягодки, вие трябва да намерите карта с цифра 4 и нарисувана ягодка на нея.
Играчът, на който картата съвпада с картинката я поставя на съответното място върху игровото поле. И сега вече той е на ход и открива следващата карта.


Край на играта: Първият играч, който закрие правилно с карти всичките си картинки на полето е победител в играта!

19,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 19,99 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!