Класическа Китайска Дама

  • Кат. номер: 14027

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СА НАЛИЧНИ НА СКЛАД И СЕ ИЗПРАЩАТ В РАМКИТЕ НА 2 РАБОТНИ ДНИ!

Безплатна доставка за поръчки на стойност 99 лв. до офис на Спийди! За стойност на поръчката се приема стойността на продуктите, без други такси, комисионни или стойност на куриерската услуга!

 

Класическа дървена игра.

Игралното поле представлява също и кутия за съхранение на игралните фигурки.
Съдържание: Игрална дъска и 30 дървени фигурки.
Бъдете първият играч, който ще придвижи всичките си 10 фигурки през игралното поле в противоположния триъгълник като прескачате фигурките на противниковия играч.
Подготовка на играта: Всеки играч избира цвят и поставя 10 фигурки от този цвят в единия от триъгълниците. При двама играчи те подреждат фигурите си в противоположни триъгълници. При трима играчи те подреждат фигурите си в триъгълници еднакво отдалечени един от друг.
Внимание! Вашата цел винаги е триъгълникът точно противоположен на вашия. Най-младият играч започва и редът продължава по посока на часовниковата стрелка. Когато дойде вашия ред, придвижете една фигурка от вашия цвят – или я преместете в съседна празна дупка, или прескочете една или повече от другите фигурки. При всеки скок трябва да прескочи само съседна на вашата фигурка и да се позиционирате в първата възможна свободна дупка веднага след фигурката, която прескачате. Можете да прескочите всеки цвят фигурка, включително собствените, и можете да се движите във всяко от шестте направления. След всеки скок можете или да спрете на първата свободна дупка, или да продължите да прескачате толкова фигурки, колкото можете. Всяка фигурка, която прескачате, трябва да бъде съседна на настоящата позиция на вашата фигурка. Това е единствения начин да придвижите фигурката си повече от веднъж на един ход. По този начин теоретично понякога е възможно да придвижите една фигурка по цялото поле от стартовия триъгълник до триъгълника цел само на един свой ход. Фигурките не се махат никога от игралното поле. Разрешено е да придвижите фигурка във всяка дупка на полето, включително в дупките от триъгълник на противников играч и в тези триъгълници, които не принадлежат на никого. Когато обаче някоя от фигурките достигне до триъгълника цел, тази фигурка вече не може да излиза от този триъгълник, но може да се движи вътре в него.
Победителят: Първият, който попълни всичките 10 дупки на своя триъгълник цел, е победител. Ако повече от един играч заемат своя триъгълник цел в рамките на един рунд, играта приключва наравно.
Внимание! Ако една или повече дупки от вашия триъгълник цел са заети от фигурки на някой от другите играчи, това не ви пречи да сте победител. Достатъчно е всички свободни дупки във вашия триъгълник цел да бъдат заети от вашите собствени фигурки.

35,10 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 35,10 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!