Микадо - метална кутия / Mikado

  • Кат. номер: 14010

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СА НАЛИЧНИ НА СКЛАД И СЕ ИЗПРАЩАТ В РАМКИТЕ НА 2 РАБОТНИ ДНИ!

Безплатна доставка за поръчки на стойност 99 лв. до офис на Спийди! За стойност на поръчката се приема стойността на продуктите, без други такси, комисионни или стойност на куриерската услуга!

 

МИКАДО

 

Съдържание: 41 пръчки: 1бр. Микадо - 20 точки; 5 бр. пръчки със син-червен-син кръг по 10 точки всяка; 5 бр. пръчки с червен- син-червен-син - червен кръг по 5 точки всяка; 15 бр. пръчки със син-жълт -червен кръг по 3 точки всяка; 15 бр. пръчки със син-червен кръг по 2 точки всяка;

Цел на играта: Микадо е увлекателна игра, която се нуждае от здрави нерви и твърда ръка. Целта е да се съберат най-много точки.

Как се играе: Най-младият играч започва. Той събира всичките пръчици в ръката си на сноп и след това ги пуска на масата, като целта е пръчиците да образуват купчинка. Следващият играч се опитва да вземе пръчици, без да докосва или размества останалите. Ако играчът докосне някоя от другите пръчки, трябва да извади докоснатата клечица. Този играч продължава, докато не размести друга освен исканата от него пръчка, след това играта продължава със следващият играч намираш се по часовниковата стрелка. Последната пръчка, която е играчът се е опитал да изтегли, но не е успял остава на масата. Когато играч изтегли успешно Микадо (пръчицата със синята спирала), той може да я използва за помощ при изтеглянето на другите пръчици.

Край на играта: Играта свършва когато всички пръчици бъдат изтеглени. Играчът събрал най-много точки е победител. Тъй като при разпръсването доста често има лесно достижими пръчици, от които се облагодетелства първият играч е коректно да се изиграят няколко игри, така че всеки да има възможността да е пръв. Победител е този, който е спечелил най-много игри.

25,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 25,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!