За нас
За нас

Кои сме ние 

Да започнем с това - управителят на фирмата е майка на две деца. Тази майка дълго, търпеливо и упорито издирва европейски производители на играчки и семейни игри, каквито искаше нейното семейство и тя да играят с децата си - продукти, които липсваха напълно на българския пазар. И ги откри!

Логото на "Красив Ум" е картинка, нарисувана от малката дъщеря на управителя на фирмата. За да си напомня тя и всички хора от екипа, че смисълът  на съществуването на фирмата е да прави децата по-щастливи. И семействата - по-усмихнати, когато прекарват времето си заедно.

Тази синьо-оранжева пеперуда за нас символизира детският поглед към света. И това е перспективата, през която гледаме на своя бизнес.

                                                                                           . . .

Вече близо седем години фирма "Красив Ум " ООД е представител на  финландски производители на детски игри и продукти за развитие на детското въображение.

          TACTIC GROUP, който вече от 50 години предлага  на европейските потребители иновативни и високо качествени бордови игри, подходящи за всички възрасти.

Сега вече те са на нашия пазар със серията си Angry Birds Classic, Покер сетове и Класически игри.

          REVONTULI TOYS OY специализирани в производството на креативни, направи си сам продукти, с основен приоритет безкомпромисно качеството. 

Всички продукти са с лиценз на Disney и отговарят на всички изисквания за безопастност. Art&Craft игрите са невероятни както за развитие на детското творчество, така и за подобряване на фината моторика при децата.

          Ние вярваме, че най-доброто, което може да даде един родител на децата си е времето прекарано с тях и моментите, в които им даваме криле. Затова се стараем нашите игри да бъдат образователни, иновативни и забавни. Да грабват вниманието и на родители и на деца. И най-важното да изпълнят времето прекарано заедно със смях и щастие.           

          Искаме да дадем възможност на нашите деца да се забавляват с част от любимите игри, на доказано едни от най-умните европейци, а именно финландците и за това предоставяме на Вашето внимание тези интересни  и много добре приети от Европейския пазар продукти с безкомпромисно качество и уникален дизайн.